АРОМОСВІТ – подорож у прекрасне!
 Lancome Magie Noire - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Lancome Magie Noire
viruzaДата: П`ятниця, 16.11.2012, 22:26 | Повідомлення # 1
поцінювач
Група: Адміністратори
Нагороди: 7
Репутація: 42
Статус: Offline
Magie Noire by Lancôme (1978)

Парфумер - Gerard Goupy

Початкові ноти: бергамот, гальбанум, малина, гіацинт, касія, троянда, чорна смородина
Ноти серця: мед, корінь іриса, жасмин, конвалія, нарцис, тубероза, іланг-іланг, кедр
Базові ноти: амбра, дубовий мох, прянощі, мускус, пачулі, сандал, ветівер, ціветта
Прикріплення: 7601279.jpg (27.3 Kb)

Віра! Праця! Мужність! Терпіння! ©

viruzaДата: П`ятниця, 16.11.2012, 22:26 | Повідомлення # 2
поцінювач
Magie Noire by Lancôme (1978)

Парфумер - Gerard Goupy

Початкові ноти: бергамот, гальбанум, малина, гіацинт, касія, троянда, чорна смородина
Ноти серця: мед, корінь іриса, жасмин, конвалія, нарцис, тубероза, іланг-іланг, кедр
Базові ноти: амбра, дубовий мох, прянощі, мускус, пачулі, сандал, ветівер, ціветта
Прикріплення: 7601279.jpg (27.3 Kb)

LuluzaДата: Неділя, 25.11.2012, 21:25 | Повідомлення # 3
початківець
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Репутація: 2
Ну що тут можна від себе написати ? Легендарний квітковий шипр, строгий і розкішний одночасно. Я його ніколи не ділила за фазами розкриття і не розкладала на ноти. Просто сприймала як одне ціле, просто Чорну Магію. А зараз сиджу і вишукую, чим же вона наповнена? І виділяю зелене листя і стебла квітів, краплини меду, троянду на задньому плані, починають проявлятись ладан і мускус... Через годину, 5 годин, 12 годин аромат стане іншим, але однаково його впізнаєш... Його і через добу впізнаєш на шкірі. Описати його важко, а не впізнати неможливо ...

viruzaДата: Неділя, 25.11.2012, 21:28 | Повідомлення # 4
поцінювач
Luluza, може варто порівняти із вінтажем?

Як на мене, різниці абсолютно немає smile

LuluzaДата: Неділя, 25.11.2012, 23:32 | Повідомлення # 5
початківець
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Репутація: 2
Viruza, я зараз не маю вінтажної Магії для порівняння. Близько року тому тестила "плічики". Але мій нюх, як і слух, не абсолютний, smile тому по пам"яті не можу smile
Та і в версії 2008 цілком відчувається "закваска" старої Магії. Напевне є якісь нюанси, чимось вони відрізняються, але версія 2008 дуже пристойна. І тим, хто хоче познайомитись з ароматом, не варто ганятись за вінтажами. Беріть сучасну . ІМХО smile

SvetlanaSnДата: Субота, 01.12.2012, 21:30 | Повідомлення # 6
аромодайвер
Група: Провірені
Нагороди: 1
Репутація: 24
Некоторые действительно ругают новодел за наличие якобы резких, одеколонистых нот. Делала несколько подходов, но могу сказать точно - на мой нос никаких резких шипровых нот тут не звучит. Слышу красивую классику, без ретро-ноток, качественная симфония в унисон звучащих нот: ровно, красиво, густо. Надо брать!

Светлана

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Аромосвіт © 2026