|
З Днем Святого Миколая!
|
|
| annaСH | Дата: Середа, 19.12.2012, 00:03 | Повідомлення # 1 |
 Митець
Група: Модератори
Нагороди: 3
Репутація: 31
Статус: Offline
| Поздравляю всех с Днем Святого Николая! Есть легенда для детей одна: Каждый год, в любые времена К тем, кто хорошо себя ведет, В гости Николай святой идет. Он приходит рано поутру Спящую поздравить детвору… Будь и ты послушным, мой малыш, И тогда подарок не проспишь!
|
| |
|
| Ці користувачі подякували annaСH за це корисне повідомлення: |
|
|
| SvetlanaSn | Дата: Середа, 19.12.2012, 00:10 | Повідомлення # 2 |
 аромодайвер
Група: Провірені
Нагороди: 1
Репутація: 24
| Ти сьогодні швидше спать лягай, Бо приїде в гості Миколай. Бачиш, перша зіронька горить — То вже Миколай до нас спішить.
В нього коні білі, наче сніг, Борода сивенька аж до ніг, У сріблясті саночки сіда, І за вітром в'ється борода.
Миколай про діток знає все, Подарунки кожному несе, Має для дитячих подушок Подарунків повно — аж мішок!
Светлана
|
| |
|
| Ці користувачі подякували SvetlanaSn за це корисне повідомлення: |
|
|
| SvetlanaSn | Дата: Середа, 19.12.2012, 00:14 | Повідомлення # 3 |
 аромодайвер
Група: Провірені
Нагороди: 1
Репутація: 24
| Ночью тихой, ночью звёздной, Ночью зимней и морозной, Ночью сказочно-красивой, Вдруг по небу цвета сливы В сфере огненных мерцаний Мчится чудо! Диво-сани! В чём здесь чудо? Вот послушай… На санях - мешок игрушек! Не простых. А лучших, ярких! Ведь игрушки – то подарки! Мне поверь, я точно знаю. От святого Николая! Закрывай глаза, дружочек. Слышен упряжи звоночек… Открывает кто-то дверь… Ну, а тут... Уж верь, не верь. Только утром под подушкой Обнаружишь ты игрушки От него, я точно знаю! От святого Николая!
Светлана
|
| |
|
| Ці користувачі подякували SvetlanaSn за це корисне повідомлення: |
|
|
| viruza | Дата: Середа, 19.12.2012, 07:55 | Повідомлення # 4 |
 поцінювач
Група: Адміністратори
Нагороди: 7
Репутація: 42
| Затамуйте, друзі, подих: Миколай сьогодні ходить. У віконце заглядає, подарунки підкладає. Звечора повірте в диво, ну а зранку вже сміливо Під подушку заглядайте і дарунки забирайте.
Якщо там порожнє місце, то це свідчить ось про це: Він здійснив Ваші бажання ще сьогодні спозарання, Він молитву Вашу чув, у кімнаті Вашій був І за Вашу щиру віру дарував Вам щастя міру,
Пуд здоров’я і пуд віри, кілограмів сто надії, Фунтів міліон любові і кохання не на слові, А каратів так відерце він вживив у Ваше серце. Ну і ще букет удачі і добра у Вашу вдачу.
Щедрий, добрий чарівник чарував над Вами й зник. Ваші очі тепер сяють, Миколая прославляють. Новий рік не за горами, нове щастя уже з Вами. Я із святом Вас вітаю й віри в диво Вам бажаю!
Віра! Праця! Мужність! Терпіння! ©
|
| |
|
| Ці користувачі подякували viruza за це корисне повідомлення: |
|
|
| minixon555 | Дата: Середа, 19.12.2012, 09:32 | Повідомлення # 5 |
 аромошукач
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Репутація: 5
| С праздником всех! Вчера внучка ,впервые ,услышала рассказ о Святом Николае.Сегодня утром, миссия вручить подарки ,(мама на роботе)легла на меня.А тут и сообщение Анны пригодилось. Посмотрели на дедушку, прочитали стишок(украинский пока не знаем)) ).Спасибо,девочки!
|
| |
|
| Ці користувачі подякували minixon555 за це корисне повідомлення: |
|
|