Любі жінки! В цей день весняний, В цей день святковий Бажаю щиро, бажаю радо Безхмарного неба, сонця в душі Здоров'я міцного, дитячого слова Натхнення, кохання й краси.
Земля зітхає ледве чутно І прокидається від сну... І березень дарує чудо, Розпочинаючи весну. Це чудо – в усмішках чарівних, У морі квітів навкруги. Вітаю щиро щиро Вас, царівни, Найкращі, милі, дорогі.
Бажаю щастя і тепла, Весни, усмішок, сонця, Щоб доля світла увійшла До кожного віконця. Хай навкруги цвіте бузок, Та небо буде ясним; І щоб життя було в жінок Щасливим і прекрасним. Аби завжди в душі у вас Горів вогонь кохання; І хай у цей весняний час Здійсняться всі бажання.
Дівчата! Женя приєднується до вітань і я передаю йому клавіатуру
Дорогі дівчата та жінки!!! Я вітаю Вас зі святом!! Бажаю Вам бути завжди квітучими, веселими. Будьте чуйними до чоловіків, які поряд із Вами (вони теж люди)))).І нехай ця пісня про море підіймає Вам настрій і додає "руху у спокої"! Зі святом Вас!!! І пам'ятайте, що чоловіки без Вас - не зовсім чоловіки. Ви дуже нам потрібні. Більше радості, гарного настрою і усього того, що Ви самі собі бажаєте!!! Вітаємо Вас!!!