АРОМОСВІТ – подорож у прекрасне!
 StarschinaLana, з Днем уродин!!! - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
StarschinaLana, з Днем уродин!!!
viruzaДата: Понеділок, 24.12.2012, 08:32 | Повідомлення # 1
поцінювач
Група: Адміністратори
Нагороди: 7
Репутація: 42
Статус: Offline
Інкогніто

№ 01 – букет нареченої!

Словно ландыш, в белом-белом...
Взмах ресниц - душа запела,
Трепеща от красоты
И от сбывшейся мечты.

Парк. Зелёная поляна.
Хрупкость рук, и гибкость стана,
И изящество плечей –
В сонме солнечных лучей!

Аромат, який вразив своїми метаморфозами, перетворившись із оберемку зеленого листя у букет білих весняних квітів (півонія, біла фрезія), завернутих у кедрову обгортку і здобрених краплиною мускусу та духм’яним горошком. Аромат душевної чистоти, світла, урочистого моменту, свята на свіжому повітрі.

№ 02 – духм’яне різнотрав’я!

Аромат, який мене здивував і водночас порадував своєю грою. Відкрився зеленою травою у росі. Пройшли покоси і вже на стрісі сушені трави. А в базі суцільні прянощі - перці, гвоздика, шафран, кардамон, імбир. Є маленькі натяки на смоли, бальзами і ваніль. Дивна суміш, яку більше хочеться вдихати, аніж носити. Як на мене, його час – посуха.

№ 03 – троянда пустелі

Аромат в кращих східних традиціях. В перших нотах найяскравіше відчула уд, потім додалися фрукти і троянда. Потім вступили ваніль і амбра. Якщо і є алкоголь, то більше схожий на ром. Чудова композиція!

№ 04 – серпневі поля!

Так пахнуть поля, випалені серпневим сонцем. Промайнула думка про полинь. А потім – запах малосольних огірочків. Так пахло у мами на кухні в період заготівель консервації на зиму: розсіл із прянощами, кріп, листочки вишні і смородини, естрагон. Аромат вабить. Одягнула б на довершення такого образу.

№ 05 – кава з коньяком!

Не впевнена, що кава і коньячок (швидше по інерції назвала). На думку прийшли боби тонка, амбра, ваніль, кориця, трішки ладану або щось із смолянистої серії. На якомусь етапі видав дуже тонку шкіру ( не впевнена, що вона там є). Аромат не в моєму амплуа, але під такий образ би одягнула.

Прикріплення: 0890424.jpg (7.3 Kb)

Віра! Праця! Мужність! Терпіння! ©

annaСHДата: Понеділок, 24.12.2012, 11:18 | Повідомлення # 2
Митець
Група: Модератори
Нагороди: 3
Репутація: 31
Светлана, примите и от меня поздравления!
Прикріплення: 7823870.jpg (150.0 Kb)

SvetlikДата: Середа, 26.12.2012, 18:29 | Повідомлення # 3
призвичаївся
Група: Модератори
Нагороди: 0
Репутація: 9

№ 06 –

Перша думка – і знову дядько уд. Однак через пару хвилин поміняла її. Занадто швидко він зник. На тілі залишилися відголоски амбри (подумалося сірої), прянощів. Якщо в перших нотах, була схожість на № 03, то тепер більше схожий на № 05.
Дуже важко підібрати образ, адже аромат абсолютно не в моєму дусі. Я одягнула б його на сноба.

№ 07 – тропічний десерт!

З перших нот жуйка з ароматом дині. Потім додалися ще якісь тропічні фрукти. Нічого цікавого на перший погляд. Згодом запудрився (пудрові ноти), посолодшав (ваніль), з’явилися легкі відголоски шоколаду. І все це, думаю, скріплює мускус. І на завершення получилася така собі шоколадна тропіканка.

№ 08 – східна зваба!

Коли чую аромати з нотами сухофруктів, пропадаю! Саме так прозвучав він для мене у перших нотах. Припускаю наявність мигдалю, ванілі, смол, амбри, легенької шкіри і ледь чутного тютюну (швидше, димка). Цільний, звабливий, релакс. Однозначно фаворит!!!

№ 09 – медовуха!

Саме так – суцільна медовуха, яку трохи розбавили більш міцним алкоголем, можливо є амбра (здалека нагадує Сіру амбру Бальмана) та скріпили мускусом. Ось такий получився медово-алкогольний коктейль. Прихильницею не стану – занадто солодко та і мед полюбляю в моновигляді, однак поважати буду!

№ 10 – зелений шипр!

З перших нот зелені ноти і стійка асоціація з усіма відтінками зеленого. Подумалося, що прекрасний зразок ділового літнього парфуму. Однак подальша моя улюблена поличка зі спеціями – шалфей і лавр, звели ці наміри нанівець. А ось і легенький букетик лаванди. В подальшому відкритті це все підсолоджується легенькою ваніллю. Аромат стає моховим. Аромат прохолоди, але не холоду. Якби і одягнула, то лише під брючний костюм.

№ 11 – дивина!

Наскільки сподобався певною індольністю в перших нотах, наскільки розчарував у серці. Однак по порядку – індольність, яку обожнюю в парфумерії, потім ноти, схожі на туберозу, певна пудровість, вершковість і на Тобі – шоколад. Моєму розчаруванню не було меж. У маршруті суцільний шоколадний офлакторний глюк і нав’язлива думка про черговий ремейк на тему моєї «улюбленої» Чорної орхідеї. А ось база порадувала – шоколадка зникла і залишився приємний післясмак.

Прикріплення: 3031378.jpg (47.3 Kb)

Благодаря интернету я ложусь спать рано... рано утром! :)

viruzaДата: Субота, 12.07.2014, 19:23 | Повідомлення # 4
поцінювач
Група: Адміністратори
Нагороди: 7
Репутація: 42
№ 12 – бальзамічний мускус!

Аромат вразив наповал своєю чистотою звучання з перших нот. Згодом усе це було розбавлене легенькими нотами амбри. Припускаю наявність бальзамічних нот. Асоціюється з таким образом.

№ 13 – ялівцева долина!

Перше, що спало на думку, чи часом не повторила №10. Дуже схожі за звучанням. Припускаю наявністю ялівцю, хвойні породи дерева, полинь, прянощі. Аромат для жінки з чоловічим характером. Я – пас, для мне занадто феміністичний. І погоджуся з y2 – банна лінія. Мені також нагадав хвойне мило!

№ 14 – медова вафля!

На першу думку одразу ж спало однойменне мило від Lush. Аромат водному ключі з Jasmin di Giava by Tesori d'Oriente та мюглерівським Ангелом. Медова карамелька заглушує усі ноти. В базі на думку приходять ледь чутні боби тонка і амбра. Для мене, ласунки, - занадто слащавенько.

Віра! Праця! Мужність! Терпіння! ©

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Аромосвіт © 2026